Hoeve automaten

Eierautomaat met kakelverse hoeve eieren Hof Ter Motte:

Al meer dan 50jaar is de belangrijkste landbouwactiviteit op Hof Ter Motte het houden van legkippen voor eierproductie. Recent behaalde ons bedrijf het K.A.T. productiecertificaat voor scharreleieren. Dit houdt in dat het volledige traject van kip tot ei onder permanent toezicht staat van de strengste kwaliteitsnormen die gelden in België met betrekking tot dierenwelzijn, huisvestiging en voeding van de scharrelkippen. Zo vinden onze eitjes gemakkelijk afzet in zowel in het binnen- als buitenland en in de betere voedingswinkels.

Sinds kort kan je onze exclusieve scharreleieren proeven bij jou thuis. Deze bevatten veel vitamines, ze zijn lekker en super vers. Onze eierautomaat is 24/24 toegankelijk. In het aardbeienseizoen kan je naast onze scharreleitjes ook verse aardbeien verkrijgen in de automaat.  We hebben ook aan de fietsers en wandelaars gedacht om een fris drankje te nuttigen.

Had je graag een grote bestelling kakelverse eitjes geplaatst? Stuur ons een mailtje naar  info@hoftermotte.be

Adres: Oude Kerkstraat 14, Poesele

Hoeve ijs automaat Hof Ter Motte:

Ons ambachtelijk ijs dat we aanbieden op de boerderij en in de ijsautomaat is huis bereid. Wij kiezen voor 100% natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit waaronder verse hoevemelk en scharreleieren. Onze fruitsmaken bevatten puur fruit en geen smaakversterkers. Laag aan suiker en vol van smaak. In de automaat vind je 14 verschillende soorten ijsdesserts, van speculoos met gezouten karamel, aardbei met rode vruchten coulis tot passiesorbet met kokos en zoveel meer! Er zijn ook kleine en grote potjes om mee te nemen.

Een ijsje van Hof Ter Motte is altijd feest aan tafel! Onze ijsautomaat is elke dag 24/24 toegankelijk. Je kan je ijsje ook ter plaatse opeten of meenemen naar huis.

Heb je een speciale wens of had je graag een bestelling geplaatst? Stuur ons een mailtje naar hoevewinkel@hoftermotte.be

Adres 1: Oude Kerkstraat 14 Poesele (op Hof Ter Motte, met zitbanken)
Adres 2: Stationstraat 197 Aalter (naast Slagerij Frederiek en Kim)
Adres 3: Hoekestraat 48 Knesselare (Melkhuisje, met zitbanken)

 

Zorgboerderij

Zorgboerderij

In 2008 zijn wij gestart met landbouw educatie. We kozen doelbewust om op onze boerderij te zorgen vLees meer
Zorgboerderij

Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes kunnen elke dag doorgaan van 9u tot 12u 10u tot 13u 11u tot 14u 12Lees meer

School- en groepsbezoeken

Voor scholen en groepen hebben wij speciale formules op maat uitgewerkt. U kan kiezen voor een progrLees meer